Üdvözöljük a Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD-ben
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Kína
Angol
Megbízható Eco Pack megoldási partnere —— Wenzhou Bossxiao
Bevezetés

A Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD. 2015-ben alakult. Ez egy professzionális gyártó, amely különféle környezetbarát bevásárlótáskákra szakosodott, mint például nem szőtt táskák, PP szőtt táskák, hűtőtáskák, promóciós táskák, pamuttáskák stb. 7 év. Cégünk megkapja az ISO9001:2020 tanúsítványt. Táskáink a legjobb választás ajándékokhoz, csomagoláshoz és vásárláshoz.

Wenzhou Bossxiao található Longgang City, Wenzhou, Kína. 150 professzionális és tapasztalt dolgozónk van. Több mint 63,000 10 négyzetláb alapterülettel rendelkezünk. XNUMX millió zsák havi gyártási kapacitást tudunk elérni.

Wenzhou Bossxiao nemcsak a PP nem szőtt és nem szőtt anyagokból készült táskák gyártására összpontosítunk, hanem kiterjesztettük gyártási kínálatunkat RPET nem szőtt, PLA nem szőtt, vászon, mosható kézműves papír, tyvek anyagokra is. A termékek vízállóak, újrahasznosíthatók, újrahasznosíthatók és környezetbarátak, és széles körben használják vásárlásra, reklámozásra, ruházati csomagolásra, utazásra és promócióra.

Gazdag tapasztalattal rendelkezünk az OEM- és ODM-szolgáltatás terén, minden igényt testre szabhatunk, beleértve az anyagokat, a méretet, a LOGO-t és a súlyt. Független minőség-ellenőrzési részlegünk van, és biztosítani tudjuk, hogy minden ügyfelünknek időben kiváló minőségű táskákat szállítsunk. teljesen környezetbarát csomagolási megoldást tudunk biztosítani az Ön számára.

Tartsa meg az innovációt a környezeti felelősség és a fenntarthatóság érdekében

Nagyobb figyelmet fordítunk a környezetvédelemre, és rengeteg erőforrást fordítunk arra, hogy új öko csomagmegoldást készítsünk ügyfeleink számára. Sikeresen elindítjuk az automatikus RPET nem szőtt dobozzacskó-gyártósort, valamint elindítjuk a PLA biológiailag lebomló, nem szőtt zacskó gyártósorát is, kiváló minőségű RPET nem szőtt zacskót és PLA nem szőtt zacskót gyorsan és versenyképes áron szállíthatunk.

Szeretettel üdvözölünk minden ügyfelet és céget a világ minden tájáról, hogy együttműködést építsenek ki velünk. Használjunk együtt környezetbarát zacskókat, hogy csökkentsük a fehér szennyeződést és megóvjuk Földünket.

Az Ön Eco Pack megoldási partnere – Wenzhou Bossxiao

Műhely
Műhely
Műhely
Műhely
Műhely
Műhely
Műhely
Műhely
Műhely
Műhely
Műhely
Műhely
Műhely
Műhely
Műhely
Műhely
Műhely
Műhely
Műhely
Műhely
Műhely
Műhely
Műhely
Műhely
Műhely
Műhely
Műhely
Műhely
Műhely
Műhely
Műhely
Kérlek távozz
nekünk a
üzenet
FŐOLDAL
Termékek
E-Mail
Kapcsolat