Üdvözöljük a Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD-ben
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Kína
Angol
Megbízható Eco Pack megoldási partnere —— Wenzhou Bossxiao
A poliészter PET nem szőtt anyag jellemzői

Először is, a poliészter (PET) fonott szálú nem szőtt szövet egy vízlepergető nem szőtt szövet, és a nem szőtt anyagok víztaszító teljesítménye a gramm tömegtől függően eltérő. Minél nagyobb és vastagabb a gramm tömeg, annál jobb a víztaszító képesség. Ha a nem szőtt anyag felületén vízcseppek vannak, a vízcseppek közvetlenül a felületről csúsznak le.


Másodszor, magas hőmérsékleti ellenállás. Mivel a poliészter olvadáspontja 260°C körül van, meg tudja őrizni a nem szőtt szövet stabilitását olyan környezetben, ahol hőállóságra van szükség. Széles körben használták hőtranszfer nyomtatásban, hajtóműolaj-szűrésben és néhány kompozit anyagban, amelyek magas hőmérséklet-állóságot igényelnek.


Harmadszor, a poliészter (PET) sodrott nem szőtt szövet egy szálas nem szőtt szövet, amely csak a nylon sodort nem szőtt szövet után áll. Kiváló szilárdságát, jó légáteresztő képességét, szakító- és szakítószilárdságát, valamint öregedésgátló tulajdonságait egyre többen alkalmazzák a legkülönbözőbb területeken. 


Negyedszer, a poliészter (PET) fonott nem szőtt szövetek egy nagyon különleges fizikai tulajdonsággal is rendelkeznek: ellenállnak a gammasugárzásnak. Ez azt jelenti, hogy ha gyógyászati ​​termékekre alkalmazzák, akkor közvetlenül sterilizálható gamma-sugárzással anélkül, hogy tönkretenné a fizikai tulajdonságait és a méretstabilitást, amely fizikai tulajdonságai nem rendelkeznek a polipropilén (PP) sodort nem szőtt anyagokkal.

Kérlek távozz
nekünk a
üzenet
FŐOLDAL
Termékek
E-Mail
Kapcsolat