Üdvözöljük a Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD-ben
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Kína
Angol
Megbízható Eco Pack megoldási partnere —— Wenzhou Bossxiao
Szigetelő zsákok

A szigetelőzsák, jégzsák, jégzacskó, más néven passzív hűtőszekrény, egyfajta magas hőszigetelő és állandó hőmérsékletű zsák (télen meleg, nyáron hűvös), hidegebb, melegebb és frissebb. Kiváló minőségű anyagokból, könnyen hordozható, alkalmas Szeretem használni autós kirándulások, nyaralások, családi piknikek alkalmával. A termék belső rétege gyöngyház pamut és alufólia fényvisszaverő szigetelőréteg, mely jó hőszigetelő hatást biztosít. Mostantól hordhatsz jeges italokat, hideg italokat stb. Türeld a meleg italokat! A jégzacskó divatos és gyönyörű megjelenésű, újszerű stílusú, könnyen tisztítható, összecsukható és kényelmesen tárolható. Ez a termék hőszigetelő hatású is, téli hőszigetelésre is alkalmas. Az élethez, utazáshoz és szabadidőhöz elengedhetetlen.

Az emberek életszínvonalának javulásával egyre többen választják az utazást a nyaralás alatt, hogy kikapcsolódjanak. Sok szülő vágya, hogy magával vigye kisbabáját. Fontos kérdéssé vált azonban a magukkal hozott élelmiszerek hőmegőrzése. Az irodai dolgozók élelmiszerszigetelése is a figyelem középpontjában áll. A fiatalok új generációja Kínában egyre nagyobb keresletet fog mutatni az élelmiszer-szigetelő termékek iránt. A piaci kereslet növekedésével az új szigetelőzsákok megjelenése nagy jelentőséget tulajdonított a lakosságnak. kényelem.


A szigetelőtasakoknak öt fő előnye van:

1 Takarítson meg sok műanyag zacskót és támogassa a környezetvédelmet;

2. Tiszta és higiénikus, maga a hőszigetelő táska víz- és olajálló, és az anyagok mind környezetbarát anyagokból készülnek, kiváló kopásállósággal és ráncállósággal;

3. A hőmegtartó hatás jó. Kivételkor az étel még gőzölög, és az étel színe és íze el tudja érni a kívánt hatást. Így könnyen megoldhatók az irodai dolgozók munka- és étkezési problémái, és a piknikezés lehetősége is nagymértékben növelhető;

4. Maga a hőszigetelő zsák alacsony árú, sokszor használható, és általában elérhető a piacon.

5. Éttermekben elvitelre használható, a népszerűség növelése érdekében személyre szabott szlogenek nyomtathatók az elvitelre. Vannak nagy és közepes hőszigetelő táskák motorkerékpárokhoz, kerékpárokhoz és autókhoz, valamint vannak sporthátizsákok, iskolatáskák, professzionális ajándék- és termékcsomagoló táskák, valamint szabadidős bevásárlótáskák. A szakmai fejlődés, egyre több hozhatja a legkedvezőbb árú szolgáltatásokat az emberek életébe.


Szigetelő zsák anyaga:

Outer material: double-sided laminated PVC with mesh cloth, waterproof and oil-proof, super tensile strength, friction resistance, and strong wrinkle resistance;Inner material: aluminum foil laminated with non-woven fabric or laminated with 2mm pearl cotton and reinforced with PVC, with 8mm ultra-dense thermal insulation cotton in the middle; support material: bottom hard plastic board; 2cm high-density super-hard extruded plastic board around and at the bottom.


Alkalmazás:

A hőszigetelő táska nem csak az ünnepek alatti piknikre szánt saját élelmiszerek hőmegőrzésének problémáját oldja meg, hanem az irodai dolgozók élelmiszerszigetelésének problémáját is megoldja, ami teljes mértékben védi az emberek egészségét, a hőszigetelő doboz pedig ebédcsomagolásra, ill. Nyugati élelmiszerek szállítása és tárolása. A gyorséttermi iparban is nélkülözhetetlen cikk.

Kérlek távozz
nekünk a
üzenet
FŐOLDAL
Termékek
E-Mail
Kapcsolat