Üdvözöljük a Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD-ben
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Kína
Angol
Megbízható Eco Pack megoldási partnere —— Wenzhou Bossxiao
RPET újrahasznosított öltéskötésű nem szőtt anyag/Lixin szövet

RPET Lixin szövet (varrott nem szőtt szövet):közismert nevén kólásüveg nem szőtt szövet, a teljes neve RecycledPET Fabric (újrahasznosított poliészter szövet). Általában ásványvizes műanyag palack vagy kólásüveg. A palackot apró darabokra vágják, összetörik és megolvasztják, hogy elválasszák a mag PET komponenseit, regenerálják és granulálják, poliészter vágott szálakká dolgozzák fel, majd tűlyukasztással vagy nem szőtt technológiával dolgozzák fel. . Ez egy új típusú zöld és környezetbarát szövet, alacsony szén-dioxid-kibocsátású eredete új koncepciót teremt a regeneráció területén.

4-1


termékleírás

Anyaga: Újrahasznosított poliészter vágott szál kólásüveg pehelyből készült 

Web-alakítási módszer: Kártolás

Műszaki adatok: 14-22 tű

Vastagság: 0.7-1.0 cm

Szín: fehér, fekete, szürke (testreszabható)

Gramsúly: 60-240 g/négyzetméter

Szélesség: 50cm-420cm


4-2


A termék teljesítménye

1tartós, változatlan forma, akár a textíliák.

2. egészségügyi tulajdonságokkal, elősegítheti a vérkeringést.

3. Kopásálló, légáteresztő és higiénikus.

4. Könnyen feldolgozható funkcionális termékekké anélkül, hogy fizikai tulajdonságai megváltoznának. Például: vízálló, penészgomba és dezodor, antisztatikus és így tovább.

5.Nem tartalmaz azo-t, nehézfémeket stb., magas hőmérsékletet, savat és lúgot, erős vízfelvételt, környezetbarát és ártalmatlan.

6.100% RPET 100% környezetbarát.

7. Az ügyfelek igényei szerint bevonat vagy égésgátló hatás (elérte az amerikai CFR1633 tűzvédelmi szabványt).

8. Az RPET Lixin kendő gazdag színekkel és mintákkal rendelkezik a festés és nyomtatás révén, hogy megfeleljen a különböző embercsoportok esztétikai igényeinek.

4-3


Újrahasznosított poliészter RPET gyártási folyamat

It is a kind of dry-laid non-woven fabric. The stitch-bonding method is to use the warp-knitted coil structure to reinforce the fiber web, yarn layer, non-woven material (such as plastic sheet, plastic thin metal foil, etc.) Made of non-woven fabric. Polyester obtained by recycling, crushing, cleaning, drying, melt extrusion, spinning, winding, relaxation heat setting, etc., is a synthetic material.

4-4


A termékfelhasználásból készült RPET Lixin kendőt az elmúlt években széles körben használták környezetbarát bevásárlótáskák anyagaként. 

A lamináláshoz használt szövet tömege általában 65-130 gramm, a nyomtatáshoz használt anyag tömege pedig általában 130-300 gramm. Szitanyomással és hőátadással kész zacskók készítésére alkalmas. Az anyag vastagsága és súlya az ügyfelek különböző igényei szerint állítható be.

Mérnöki építőanyagok:tető vízálló bevonó anyagok, ipari szűrőanyagok stb. 

A jármű belső anyagai:seat cushions and interior materials for aircraft, automobiles and ships. Such as: car roof, car carpet, trunk lining , etc ; 

Lángálló védőruha, játékkal töltött pamut:főként égésgátló védőruházat és tűzoltóruházat gyártásához használják a tűz-, kőolaj-, vegyiparban és más iparágakban. 

Védőfelszerelés szövetek:védőfelszerelések bélései, egészségügyi védőszerek szövetei stb.


4-5


Az RPET előnyei

Az újrahasznosított "kokszpalackos" újrahasznosított szálból készült textíliák, az újrahasznosított anyag 100%-a újrahasznosítható PET szálká, hatékonyan csökkentve a hulladékot. Hazámban jelenleg nagyon magas a PET műanyag italos palackok fogyasztása. A hulladék PET italos palackok újrahasznosítása nem csak a környezetszennyezést csökkentheti, hanem a hulladékot is kincsekké alakíthatja. 

Egy tonna újrahasznosított PET fonal = 67,000 4.2 műanyag palack = 0.0364 tonna szén-dioxid-csökkentés = 6.2 tonna olajmegtakarítás = XNUMX tonna vízmegtakarítás.

Jelenleg azonban csak egy kis részét használják fel, a többit pedig tetszés szerint eldobják, ami erőforrások pazarlásához és környezetszennyezéshez vezet. Ezért az újrahasznosítási technológiája széles kilátásokkal rendelkezik. 

A klórt tartalmazó PVC (amely a fő dioxinforrás, a dioxin pedig bizonyítottan rákkeltő) és a környezetet szennyező nehézfémek, lágyítók stb. esetében a legújabb technológiát alkalmazzák Tajvanon PVC-mentes előállítására, szinte lehetetlen A mért A nehézfém-tartalom kifejezetten a PVC-termékeket váltotta fel, és a környezetbarát anyagok új generációjának szállítójává vált.

Kérlek távozz
nekünk a
üzenet
FŐOLDAL
Termékek
E-Mail
Kapcsolat