Üdvözöljük a Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD-ben
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Kína
Angol
Megbízható Eco Pack megoldási partnere —— Wenzhou Bossxiao
SMS Vlies

Az SMS nem szőtt angol nyelve: 

Spunbond+Meltblown+Spunbond Nonwovens, amely spunbond nem szőtt szövetből + olvasztott nem szőtt szövetből + spunbond nem szőtt szövet háromrétegű rostszalag meleghengerlése, a kompozit nem szőtt szövethez tartozik, ez spunbond nem szőtt szövet A ragadós és olvadékfúvott, nem mérgező és íztelen, hatékony baktériumizoláció összetett terméke. A berendezés speciális kezelésével antisztatikus, alkoholmentes, plazmaellenes, vízlepergető és vízképző tulajdonságokat érhet el.


SMS termék részletei

kínai név

SMS Vlies/SMS Nonwovens/SMS Nonwovens

Idegen név

Spunbond + Meltblown + Spunbond nem szőtt anyagok

Nyersanyagok

100% PP polipropilén

Gram súlytartomány

10-500g/négyzetméter

Alap szélesség

150-320cm, igény szerint vágható

Szín

Normál fehér, kék, égszínkék, sötétkék, zöld, lila, sárga stb.

Mennyiségi egység

1-3 tonna

Struktúra

Szezám minta

Csomag

Műanyag fólia vagy zsugorfólia


SMS gyártási folyamat

Adjon hozzá 3–7% mesterkeveréket az SMS nem szőtt fonógyártásban; funkcionális segédanyagok készítése: a funkcionális segédanyagokat vízlepergető, égésgátló, antisztatikus, penetráns és vízzel keverik; Az SMS nem szőtt textíliát funkcionális adalékokkal ellátott merítési oldat tartályba helyezték, mártották, hengerelték, szárították és lehűtötték, hogy megkapják a kívánt többfunkciós SMS vlies anyagot.


Jelenleg az SMS nem szőtt szövetek gyártásának fő folyamatai három módszert foglalnak magukban: "egylépéses módszer", "kétlépéses módszer" és "egylépéses fél módszer". 

Az egylépéses módszernyersanyagszeletelés, spunbond módszer és meltblown módszer alkalmazása jellemzi, valamint az alapanyagot közvetlenül megolvasztják és szalaggá fonják. Mindaddig, amíg a különböző folyamatok fonórendszer-tervezése ésszerűen meg van rendezve, a termék különböző szerkezeteknél a szálas szövetek rétegeinek laminálása és összeillesztése után általában meleghengerművel konszolidálják szövetté. Az "egylépcsős módszer" jellemzője az olvadék közvetlen szalaggá fonása, az egyes fonórendszerek állapota egymástól függetlenül állítható, a gyártási folyamat irányíthatósága erős, a higiéniai feltételek jók, a futási sebesség magas, és a szövedék egyes rétegeinek aránya tetszés szerint állítható. , Különféle specifikációjú SMS-típusú termékeket képes előállítani, ez a mai mainstream technológia.

Kétlépéses módszerAz SMS-termékek kétlépcsős előállítása során a kész sodrott szövetet és a kész olvadékfúvott szövetet meghatározott sorrendben kitekerik, sorban laminálják, majd meleghengerrel konszolidálják SMS-termékké. A "kétlépcsős módszert" egyszerű felszerelés és alacsony költség jellemzi. Valójában a "kétlépéses" eljárás egy széles körben használt laminálási kompozit technológia. Más anyagokat is össze tud keverni, és különböző más anyagokat is felhasználhat, és különböző módszereket, például ultrahanghullámokat, forró olvadékragasztókat stb. alkalmazhat a három anyagréteg egyesítésére. 

Egy lépés és fél módszerA kétlépcsős eljárásban a helyszínen előállított olvadékfúvott rétegszálas szövetet is ki lehet cserélni az olvadékfúvott szövettermékre, így létrejön az úgynevezett "egy lépés és fél módszer" összetett eljárás. A spunbond szövetet alsó rétegként és felületi rétegként két letekercselő berendezés használja, a középső réteg olvasztva fúvott szálszövedékét pedig az olvadékfúvott rendszer közvetlenül szalaggá fonja, az alsó réteg sodratszövet felületére fekteti, és majd befedjük a felső spunbond szövetréteggel. Ragadós ruha, lehetőleg meleghengerművel SMS-termékekké tömörítve.


SMS termék teljesítménye

Nem mérgező és íztelen, hatékony baktériumizoláció. A berendezés speciális kezelésével antisztatikus, alkoholmentes, plazmaellenes, vízlepergető és vízképző tulajdonságokat érhet el. 

A nem szőtt anyagok jellemzői: Tartósság, Eldobható. Szigetelő, nem vezető. Lágyság, merevség. finomság, tágulás. Izotróp, anizotróp. Szűrhető, légáteresztő és vízhatlan. Rugalmasság, merevség. Könnyű, laza, meleg. Vékony, mint a kabócaszárny, vastag, mint a filc. 

Vízálló és légáteresztő. Vasalás, varrás, formázás. Égésgátló, antisztatikus. Vízáteresztő, vízálló, kopásálló, gyapjú. Ráncállóság, jó rugalmasság, magas nedvszívó képesség, víztaszító.

1. Könnyű:A gyártás fő alapanyagaként polipropilén gyantát használnak, melynek fajsúlya mindössze 0.9, mindössze háromötöd pamut, pihe-puha, jó kézi tapintású.

2. Puha:Finom szálakból (2-3D) áll, és könnyű pontszerű forró olvadékkötéssel alakítják ki. A kész termék közepesen puha és kényelmes.

3. Víztaszító és légáteresztő képesség:A polipropilén forgács nem szívja fel a vizet, nedvességtartalma nulla, a késztermék víztaszító képessége jó. 100% rostból áll, amely porózus és jó légáteresztő képességgel rendelkezik. Könnyen szárazon tartható és könnyen mosható a ruha.

4. Nem mérgező és nem irritáló:A termék FDA élelmiszer-minőségű alapanyagokból készül, nem tartalmaz más kémiai összetevőket, stabil a teljesítménye, nem mérgező, nincs különös szaga, nem irritálja a bőrt.

5. Antibakteriális és antikémiai szerek:A polipropilén kémiailag passzív anyag, nem molyfalta, és képes elkülöníteni a baktériumok és rovarok erózióját a folyadékban; antibakteriális, lúgos korrózió, és a késztermékek nem befolyásolják az erózió miatti szilárdságot.

6. Jó fizikai tulajdonságok:Közvetlenül hálóba terített polipropilén fonásból készül, és termikusan kötődik. A termék szilárdsága jobb, mint az általános vágott szálas termékeké, szilárdsága nem irányított, a függőleges és vízszintes szilárdság hasonló.


SMS nem szőtt anyagok felhasználása

Az SMS nem szőtt anyagok a vékony és vastag termékektől eltérő területeken használhatók:

1. A vékony SMS nem szőtt szövetek (10-25 g/m²) vízálló és légáteresztő tulajdonságai miatt különösen alkalmasak az egészségügyi piacon, mint például egészségügyi betétek, egészségügyi betétek, babapelenkák és felnőtt inkontinencia pelenkák oldalsó szivárgás és alátámasztás.

2. Közepes vastagságú SMS nem szőtt szövet (25-50 g/m²), alkalmas orvosi használatra, sebészeti köpenyek, sebészeti pakolások, sebészeti fedőkendők, sterilizáló kötszerek, sebmatricák, gipszmatricák stb. készítésére. Ipari használatra is alkalmas felhasználásra, Munkaruházat, védőruha, stb. készítésére. Az SMS-termékek jó szigetelőképességük miatt alkalmasabbak kiváló minőségű orvosi védőfelszerelések anyagaként, különösen azok, amelyek három antitestes és antisztatikus kezelésen estek át, és széles körben elterjedtek a világ. 

3. A vastag SMS-termékeket (>55 g/mXNUMX) széles körben használják nagy hatékonyságú szűrőanyagként különféle gázokhoz és folyadékokhoz, és kiváló, nagy hatékonyságú olajelnyelő anyagok is. Ipari szennyvíz zsírtalanításhoz, tengeri olajszennyezés tisztításához és ipari rongyokhoz használják.


Orvosi nem szőtt SMMMSis made of 100% polypropylene chips as raw material, non-toxic, non-fiber shedding, and has a high effective antibacterial rate; the cloth surface is well uniform and full, which can effectively improve product quality. SMMMS can replace pure cotton fabric, soft, delicate and skin-friendly. The spunbond layer consists of continuous filaments with good breaking strength and elongation. The meltblown layer is composed of continuous ultra-fine fibers, which has a good barrier effect on moisture, bacteria, dust, etc. It has high water pressure resistance, good air permeability, and good acid and alkali resistance. Applicable to various sterilization methods such as high and low temperature; one-time use, no need for recycling and cleaning; in line with environmental protection requirements, easy to degrade or incinerate; effectively prevent hospital cross-infection, reduce hidden costs of treatment, and improve infection control rate; no multiple use Damaged consumption; no washing cost; stored under qualified conditions, the aseptic validity period is 180 days.

Három ellenálló nem szőtt SMMS fonott nem szőtt szövetből + olvadva fújt nem szőtt szövetből + olvadva fújt nem szőtt szövetből + fonott nem szőtt szövetből készül, és a négyrétegű rostszövet melegen hengerelt .Megvan a hagyományos SMMS nem szőtt anyagok összes jellemzőjével; alkoholellenes 10-es fokozatig (azaz 100%-os alkoholellenesség); antisztatikus kapacitása 108-1012; olajellenes; plazmaellenes; főként sebészeti köpenyekben, sebészeti törülközőben, sebészeti táskában használt kendők, orvosi lepedők, kézmosó ruhák, izoláló köpenyek, laboratóriumi köpenyek, fejlett védőruházat és egyéb védőtermékek különböző színekben készülhetnek a különböző ügyfelek preferenciái szerint.

A piacon kapható szokásos eldobható szigetelőszövetek főként PP polipropilén szálból vagy SMS-ből vagy közönséges nem szőtt anyagokból (PP+PE film) készülnek. A mikropórusos védőruházat fő anyaga nem szőtt szövet (PTFE kompozit szövet), hagyományos tömege 80-100 g/m2, és a mikrobák behatolásával szembeni ellenállás és jó véráteresztő képesség jellemzői.


SMS nem szőtt speciális feldolgozás

Különféle speciális kezeléseket végeznek a nem szőtt anyagokon, hogy megfeleljenek a vevői igényeknek a nem szőtt szövetek különféle speciális tulajdonságaira vonatkozóan. A kezelt nem szőtt szövet alkohol-, vér- és olaj-ellenes funkcióval rendelkezik, és főként orvosi sebészeti köpenyekben és sebészeti kárpitokban használják. 

Antisztatikus kezelés:Az antisztatikus nem szőtt anyagokat főként védőfelszerelések anyagaként használják, amelyek speciális környezetvédelmi követelményeket támasztanak a statikus elektromossággal szemben. 

Vízelnyelő kezelés:A vízelnyelő nem szőtt szöveteket főként orvosi fogyóeszközök, például sebészeti kendők, sebészeti betétek stb. gyártásához használják. 

Égésgátló kezelés:az égésgátló nem szőtt szöveteket széles körben használják bútortermékekben és repülési kellékekben. 

Antibakteriális, dezodor és fotokatalizátor hatású kezelés:Ezt a fajta nem szőtt anyagot főként háztartási termékek területén használják. 

Anti-ultraibolya kezelés:Az ultraibolya és öregedésgátló nem szőtt anyagokat elsősorban mezőgazdasági takarószövetekben, autóhuzatokban és egyéb anyagokban használják, ahol fényvédő és öregedésgátló hatás szükséges. 

Illatkezelés:Az illatos nem szőtt anyagokat egészségügyi termékekben használják (menta, citrom, levendula stb.).


SMS iparági szabvány tartomány

Ez a szabvány meghatározza a normatív referenciadokumentumokat, a műszaki követelményeket, a megjelenés minőségét, a vizsgálati módszereket, a csomagolási és jelölési követelményeket, a polipropilén fonott/olvadékfúvott/spranbond kompozit nemszőtt szövetek (a továbbiakban: SMS) szállítását és tárolását. Ez a szabvány a 10g/m2->80g/m2 polipropilén SMS termékekre vonatkozik, amelyek fő alapanyaga polipropilén.

1. Normatív hivatkozások: GB/T 4744 Determination of Impermeability of Textile Fabrics, Hydrostatic Pressure Test GB/T5453 Textiles, Determination of Air Permeability of Fabrics FZ / T 64004 Thin Bonded Nonwovens FZ/T 60005 Determination of Breaking Strength and Breaking Elongation of Nonwovens 25 >25-30 >30-35 >35-40 >40-50 >50-60 >60-70>70-80 >80 

2. Tömegeltérés mértéke területegységenként:% ≤±6%, ≤±4%, per unit area Single value deviation% ≤±12%Vertical fracture strengthN/5cm >18 >23 >28>35 >40 >50 >54 >67 >81 >90 >100 >108Vertical fracture elongation Vertical fractureelongation% >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30>30 >30 Transverse fracture strength Horizontal fracture strengthN/5cm>9 >11 >14 >18 >22 >28 >32 >38 >45 >55 >60>65 Transverse fracture elongation Horizontal fracture elongation % >30>30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30Antistatic waterpressuremmH2O >80 >110 >130 >150 >200 >220 >250 >280 >300 >300 >300 > 300Air permeabilityl/m2/s>1100 >900 >800 >700 >600 >400 >250 >200 >150>125 >125 >100 For the SMS products of the net, the breaking strength and elongation indicators are implemented according to the contract or agreement between the supplier and the demander.

3. Megjelenés minősége:

3.1 A ruha felülete egyenletes, lapos, nem látható gyűrődések, törött élek és lyukak, olajfoltok, a tekercsek pedig rendben vannak.

3.2 A szélességet a szerződés és a megállapodás rögzíti. A szélességi eltérést a 2. táblázat tartalmazza.

Szélesség (mm)

Szélesség eltérés (mm)

≤ 800

± 3

> 800

-2- + 5

3.3 Szennyezés: A terméknek száraznak, tisztának és szennyeződéstől, például olajtól, rovaroktól, portól és fémportól mentesnek kell lennie.

3.4 Kemény blokk/merev huzal: legfeljebb 10 darab 1000 méterenként, minden terület legfeljebb 4 cm2, és a folyamatos kemény blokk/merev huzal nem megengedett.

3.5 Mikropórusok: A termék felületén lévő lyukméretű lyukakra utal. Egészségügyi és gyógyászati ​​termékeknél a mikropórusok nem megengedettek.

3.6 Szag: Rendellenes szag nem megengedett.

3.7 Holes/Tears/ Cuts : No holes/tears/cuts allowed : Continuous dead wrinkle is not allowed.

3.8 Megerősítetlen terület: 5-nél több csatlakoztatott nyomáspont hiba nem megengedett.

3.9 A ruhatekercs megjelenése: Tisztának és rendezettnek kell lennie, korhadt szélek és látható hibák nélkül. 

3.10 Illesztések: Pelenkák/lepedők és női egészségügyi betétek esetében a tekercsenkénti illesztések száma nem haladhatja meg az 1-et 1000 méterenként.

4. Vizsgálati módszer

4.1 Appearance inspection Under sufficient light, use normal sensory inspection, and measure with a ruler or steel ruler with an accuracy of 1mm.

4.2. Fizikai tulajdonságok vizsgálata

4.2.1 A területegységre eső tömeg meghatározása az FZ/T 60003-1991 előírás szerint történik. 

4.2.2 A szakítószilárdság és a nyúlás meghatározását az FZ/T 60005-1991 szabvány határozza meg.

4.2.3 Az antihidrosztatikus nyomás meghatározását a GB/T 4744-1997 szabvány szerint kell elvégezni.

4.2.4 Légáteresztő képesség meghatározása A GB/T 5453-1997 előírásai szerint válassza ki a 20 cm2-es vizsgálófejet, állítsa be a nyomáskülönbséget 100Pa-ra, és válassza ki a l/m2/s mértékegységet. 

4.2.5 Válassza ki a következőket a szerződésnek vagy megállapodásnak megfelelően Az egyik módszer a szélesség mérése.

4.2.6 Mérje meg a tekercs szélességét acél mérőszalaggal az újratekercs szélességéhez, 1 mm-es pontossággal,

4.2.7 Lazítsa le az anyagot, hogy ellazítsa az anyagot, legalább 5 m-re a tekercs fejétől, és a mérőszalag segítségével mérje meg a szélességet legalább 5 helyen, 1 mm-es pontossággal. Számítsa ki az átlagos értéket (tartalék egész szám) a visszatekerés szélességeként.

5. Csomagolás, jelölés, szállítás és tárolás

5.1 Packaging The packaging material is made of plastic film or shrink film.

5.2 Labels should be filled in clearly and neatly, and the content should include: manufacturer name, product name, implementation standard number, standard record number, production batch number, product specifications (square meter weight, width, roll length and color, etc.), theory Roll weight, roll number, quality grade mark; label color can be determined according to needs.

5.3 Transportation should be protected from light, water, moisture, pollution, damage, and extrusion, and it is strictly forbidden to drop the roll from a high place.

5.4 Storage It should be placed in a ventilated, dry, dark and clean warehouse.

Kérlek távozz
nekünk a
üzenet
FŐOLDAL
Termékek
E-Mail
Kapcsolat