Üdvözöljük a Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD-ben
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Kína
Angol
Megbízható Eco Pack megoldási partnere —— Wenzhou Bossxiao
A különbség a PP nem szőtt szövet és a PET nem szőtt szövet között

A PP polipropilén nyersanyag, azaz polipropilén szál, amely a vékony nem szőtt szövethez tartozik; A PET egy új poliészter alapanyag, azaz poliészter szál, a teljes gyártási folyamatban adalékanyag nélkül, nagyon jó környezetvédő termék, és a vastag, nem szőtt anyagok közé tartozik. 

2n

A (PP) polipropilén nem szőtt szövet és a (PET) poliészter nem szőtt szövet összehasonlítása: 

Az 1PP alapanyagok olcsók, a PET alapanyagok drágák. A PP hulladékot vissza lehet vinni a kemencébe újrafelhasználásra, a PET hulladékot pedig nem lehet visszavinni a kemencébe, így a PP költsége valamivel alacsonyabb.

2. A PP magas hőmérséklet-állósága körülbelül 200 fok, míg a PET-é körülbelül 290 fok. A PET jobban ellenáll a magas hőmérsékletnek, mint a PP.

3. Nem szőtt nyomtatás, hőátadó hatás, az azonos szélességű PP jobban zsugorodik, a PET kevésbé zsugorodik, a hatás jobb, a PET gazdaságosabb és pazarlóbb.

4. Feszültség, feszültség, teherbírás, azonos gramm tömeg, a PET nagyobb, mint a PP húzóerő, feszültség, teherbírás. 65 gramm PET 80 gramm PP húzóerejének, feszítésének és teherbíró képességének felel meg.

5. Környezetvédelmi szempontból a PP-t PP-hulladékkal adalékolják, a PET pedig teljesen új poliészter forgács. A PET környezetbarátabb és higiénikusabb, mint a PP.

Kérlek távozz
nekünk a
üzenet
FŐOLDAL
Termékek
E-Mail
Kapcsolat