Üdvözöljük a Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD-ben
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Kína
Angol
Megbízható Eco Pack megoldási partnere —— Wenzhou Bossxiao
A különbség az ultrahangos nem szőtt zacskók és a közönséges nem szőtt zacskók között

Az ultrahangos nem szőtt zsák egy környezetbarát nem szőtt táska, amelyet ultrahangos nem szőtt szövet hegesztőgéppel hegesztenek. Legnagyobb tulajdonsága, hogy a testén nincs szál, amit fogyasztók ezrei kedvelnek. Nem számít, milyen stílusban van, akkor mi a különbség az ultrahangos nem szőtt zacskók és a hagyományos nem szőtt táskák között, és melyik a jobb?

1. Az ultrahangos eljárás sokkal finomabb, mint a varrás. Mivel az él- és sarokvonalakat a gép automatikusan generálja a forma szerint, a specifikációk viszonylag egységesek, és nem lesznek törött illesztések és görbe varratok.

2. Az ultrahangos nem szőtt zacskók gépesítési foka magasabb, mint a varrásé, a hibaarány alacsonyabb, mint a varrásé, és alacsonyabbak az irányítási költségek és a dolgozók rejtett költségei.

3. A tömeggyártás során a mennyiség meghaladja az 50,000 XNUMX-et, a gyártási költség sokkal alacsonyabb, mint a varrat költsége, és a gyártás sebessége nagyobb, mint a varrás sebessége.

4. Az ultrahangos technológiával előállított nem szőtt táskák, kézitáskák és táska oldalvonalak mintákkal préselhetők formákkal. A minták változatosak, a termékek igényesek és gyönyörűek. 

5. A nyomtatás automatikus szitanyomást vagy flexo nyomtatást, nem szőtt tekercsről tekercsre történő nyomtatást alkalmaz, és a nyomtatási hiba kevesebb, mint 3 mm, ami nagyon különbözik a kézi szitanyomástól. A többszínű regisztráció pontos, elkerülve a kézi nyomtatási pozíció eltérését. Nagy eltolódás, egyenetlen tinta és sok egyéb hiba. Hatodszor, az ultrahangos hegesztő fogantyú, vagyis a fogantyú és a szíj. A varráshoz képest forró és egyenletes, gyönyörű és nehéz. Ugyanerre az anyagra a Trodat táskakészítési teszteredményeink azt mutatják, hogy a súly lényegesen nagyobb, mint az oda-vissza öltések, keresztmetszetek stb.


Mi az az ultrahangos nem szőtt táska?

Ultrahangos nem szőtt táskák, azt hiszem, mindenki gyakran látta már. A táska egész testét elnézve egy szálat sem találunk, ráadásul a táska egész testét a gép által elnyomott nyomok borítják, a stílusok is eltérőek. Ultrahangos nem szőtt anyagokból készült. Ruhahegesztőgéppel hegesztett ultrahangos nem szőtt zacskók.


Az ultrahangos nem szőtt szövet hegesztőgép működési elvenagyfrekvenciás oszcilláció segítségével továbbítja a hanghullámot a munkadarab hegesztési felületére a hegesztőfej által, és azonnal dörzsöli a munkadarab molekuláit, hogy elérje a műanyag olvadáspontját, hogy a munkadarab gyorsan feloldódjon. szilárd anyagot, és fejezze be a hegesztést. A kötés szilárdsága közel áll egy egész darab folytonos anyaghoz. Mindaddig, amíg a termék illesztési felülete illeszkedik, nincs probléma a teljes tömítéssel. 

A hagyományos tű típusú huzalvarrással összehasonlítva a következő előnyei vannak:

1Ultrahangos hegesztést használva, nincs szükség tűre és cérnára, valamint a gyakori tű- és cérnacsere gondja, a hagyományos cérnavarrásnál nincs törött illesztés vagy akár tűtörés, és textilekhez is használható. Végezzen egy szép részleges vágást és zárja le. A varrás a díszítésben is szerepet játszik. Erős tapadású, vízálló hatást, tiszta dombornyomást érhet el, és a felület háromdimenziós domborművel rendelkezik. A munkasebesség gyors, a termék hatása jobb, és a minőség garantált.

2. Ultrahangos és speciális acélkerék-megmunkálással a lezárt él nem reped meg, nem sérti meg a ruha szélét, és nincs sorja vagy hullámosodás.

3. A gyártás során nincs szükség előmelegítésre, folyamatosan üzemeltethető.

4. Könnyen kezelhető, és nem sokban különbözik a hagyományos varrógép kezelési módtól. Rendes varrómunkások tudják kezelni.

5. Alacsony költség, 5-6-szor gyorsabb, mint a hagyományos gépek, és nagy hatékonyság.

Kérlek távozz
nekünk a
üzenet
FŐOLDAL
Termékek
E-Mail
Kapcsolat