Üdvözöljük a Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD-ben
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Kína
Angol
Megbízható Eco Pack megoldási partnere —— Wenzhou Bossxiao
Mi a különbség a vászontáskák és a nem szőtt táskák között?

Először is az anyagi különbség

A nem szőtt táska anyaga nem szőtt szövet, más néven nem szőtt szövet. Irányított vagy véletlenszerű szálakból áll. Ez a környezetbarát anyagok új generációja. Izgalmas, színes, olcsó, újrahasznosítható és így tovább. Nyersanyagként például polipropilén (pp anyag) pelleteket használnak, amelyeket folyamatos egylépéses eljárással állítanak elő magas hőmérsékletű olvasztással, fonással, fektetéssel, valamint melegsajtolással és tekercseléssel. Külseje és bizonyos tulajdonságai miatt szövetnek nevezik.

A vászontáska anyaga vászon, ami vastagabb pamutszövet vagy lenszövet. Eredeti vitorlás használatáról kapta a nevét. Általában sima szövést használnak, kis mennyiségű twill szövést, és többszálú szálakat használnak lánc- és vetülékfonalakhoz. A vászon általában két kategóriába sorolható: durva vászon és finom vászon. A durva vászon, más néven ponyva, jó vízálló tulajdonságokkal rendelkezik, és autószállítás és nyitott raktárak, valamint vadon élő sátrak takarására használják. A finom vászonból munkavédelmi ruházatot és kellékeit készítik. Festés vagy nyomtatás után cipőanyagként, poggyászszövetként, kézitáskaként, hátizsákként, terítőként, terítőként és így tovább is használható. Ezen kívül van még gumivászon, tűz- és sugárvédelemre szolgáló árnyékoló vászon, valamint papírgépekhez való vászon.

9-1

Másodszor, az élettartam különbsége

A nem szőtt táska anyaga többszörösen mosható polipropilén, élettartama viszonylag rövidebb, mint a vászontáskáé. A vászontáska vászon anyaga pamut vagy len, mely többször mosható és viszonylag hosszú élettartamú.


Árkülönbség

A nem szőtt zacskók átlagos ára körülbelül 1 jüan; a vászonzacskók ára drágább, táskánként átlagosan több mint 5 jüan.

9-2

Emiatt a fenti különbségekre tekintettel a nem szőtt táskák viszonylag olcsóbbak, és a vászontáskák hosszabb ideig használhatók, de a vászontáskák vagy nem szőtt zacskók választása által keltett reklámhatás ugyanaz, a különbség Nem semmi több, mint az idő hossza, tehát az, hogy milyen anyagot választ a reklámtáska személyre szabásához, cége gazdasági erejétől és az elérni kívánt reklámhatástól függ.

Kérlek távozz
nekünk a
üzenet
FŐOLDAL
Termékek
E-Mail
Kapcsolat