Üdvözöljük a Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD-ben
No. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, Kína
Angol
Megbízható Eco Pack megoldási partnere —— Wenzhou Bossxiao
Erő
Termelési kapacitás
Köszönjük ügyfeleink bizalmát és támogatását, a Bossxiao Packaging cég gyors fejlődését, 150 professzionális és tapasztalt dolgozónk van, és több mint 72,000 XNUMX négyzetláb alapterülettel rendelkezünk. Számos nagy teljesítményű berendezést fektetünk be gyártási kapacitásunk növelése érdekében. A fő gép a következő:

15 beállítások nagy sebességű multifunkcionális nem szőtt szőtt gép;

6 készletek számítógépes vezérlés nagy sebességű rotációs mélynyomás;

6 készletek nagy sebességű bevonó- és laminálógép;

8 készletek nagy sebességű tekercsről tekercsre szitanyomó gép;

6 készletek többszínű flexo nyomdagép

10 millió zsák havi gyártási kapacitást tudunk elérni. Gazdag tapasztalattal rendelkezünk az OEM és ODM szolgáltatásban, teljesen környezetbarát csomagolási megoldást tudunk biztosítani az Ön számára.
Miért minket válasszon
A Bossxiao Packaging évek óta kínál megbízható kiskereskedelmi csomagolásokat és nem szőtt csomagolótáskákat a vállalkozások és szervezetek számára. Büszkék vagyunk arra a tényre, hogy gyakran mi vagyunk vásárlóink ​​első számú választása a csomagolási igények tekintetében. Íme néhány ok, amiért érdemes számolni csomagolási megoldásainkkal.
Testreszabott csomagolási megoldások
Testreszabott csomagolási megoldásokat kínálunk az Ön egyedi igényeinek kielégítésére. Mondja el, milyen csomagolást keres, és hogyan kell megtervezni. Szívünket-lelkünket pedig ennek megfelelően alakítjuk ki a csomagoláson.
                               Kiemelkedő ügyfélszolgálat
                               Arra törekszünk, hogy minden ügyfelünk számára a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk, és mindig arra törekszünk, hogy magunkat és ügyfeleinket magasabb szintre emeljük.
A csomagolás vizuális másolatának biztosítása még a gyártás előtt
Azt is tudatjuk veled, hogy mi a tiéd nem szőtt táska bags are going to look like. We will send you a very detailed pre-press proof in an Adobe Acrobat PDF format. This pre-press proof will show you the type of bale bag you are purchasing with the art sized to scale. At Bossxiao Packaging, we have our own in-house dedicated graphic arts department capable of designing or recreating virtually any package design you require for your business. We have over 7 years experience working with the most popular graphic arts programs like Adobe and Corel Design Suites
Minőségi csomagolási megoldások
Szakértelmünk, készségeink és tudásunk, lépést tartva a legújabb trendekkel és műszaki fejlesztésekkel, lehetővé teszi, hogy ügyfeleinket a legjobb csomagolási innovációkkal szolgáljuk ki, ezáltal pénzt és időt takarítunk meg, kevesebb hulladékkal.
Rólunk

Szeretne többet tudni a Jump Arénáról?

Tegye fel kérdését
Kérlek távozz
nekünk a
üzenet